Mijn oneindige TBR-stapel (#5)

Mijn oneindige TBR-stapel (#5)

De vorige maand vroeg ik jullie om voor de maand december een boek uit te zoeken. Dit resulteerde in een absolute winnaar, namelijk Beautiful Creatures. Maar voor in de maand januari ben ik ook weer op zoek naar welk boek ik nu moet lezen. Dus ik weer een aantal boeken uit de bookjar getrokken. Dus uit de onderstaande boeken mogen jullie kiezen. Welk(e) boek(en) moet ik in januari sowieso lezen?


Duizend hoog (Duizend hoog #1) – Katharine McGee

32741629

Een duizend-verdiepingen-tellende toren die zich uitstrekt tot ver boven de wolken. Een schitterende blik op de toekomst waarin alles mogelijk is.

Welkon in Manhattan, New York, 2118

Het smetteloze uiterlijk van Leda Cole verbergt een geheime verslaving aan drugs die ze nooit had moeten proberen en aan een jongen die ze nooit had mogen aanraken.

Eris Dodd-Radsons heerlijke, zorgeloze leventje stort in wanneer ze geconfronteerd wordt met een vreselijk verraad.

Door haar baantje op een van de hoogste verdiepingen raakt Rylin Myers verzeild in een wereld – en een liefde – die ze zich nooit had kunnen voorstellen… maar kan ze haar ouder leven nog wel trouw blijven?

Watt Bakradi is een techgenie met een groot geheim: hij weet alles van iedereen. Maar wanneer hij wordt ingehuurd om iemand te bespioneren voor een meisje van boven in de Toren, raakt hij verstrikt in een web van leugens.

En boven iedereen op de duizendste verdieping woont Avery Fuller, het meisje dat genetisch perfect ontworpen is. Ze lijkt alles te hebben, maar wordt gekweld door het enige dat ze nooit zal kunnen bezitten.

Temidden van adembenemende innovatie en high tech luxe, proberen vijf tieners hun plek te veroveren op de top van de wereld. Maar wanneer je zo hoog bent, kan je heel diep vallen…


La Belle Sauvage (Het boek van stof #1) – Philip Pullman

36364939

Malcolm Polstead is een eerlijke en hulpvaardige jongen – maar hij is ook vreselijk nieuwsgierig. In het klooster verderop wordt in het diepste geheim het baby’tje Lyra verzorgd. Er is niets aan de hand, tot op een dag handlangers van het Magisterium hem opzoeken en alles over Lyra willen weten. Nietsvermoedend gaat Malcolm op onderzoek uit en raakt langzamerhand verstrengeld in een gevaarlijk complot. Ondertussen is er een storm opkomst, en een overstroming dreigt. Deze overstroming zal ieders leven op zijn kop zetten. Wat kan Malcolm nog doen om Lyra in veiligheid te houden?


Ordo Entia | Openbaring – Esmeralda van Belle

Ordo Entia | Openbaring

Een geheimzinnige brief, een ontmoeting in het holst van de nacht en een bijzondere uitnodiging. Het startsein voor het nieuwe leven van Jeroen.
De dood van zijn vader blijkt geen ongeluk met een straathond te zijn, zoals Jeroen altijd is verteld. Hij is omgekomen tijdens een missie van Ordo Entia, een geheim genootschap, waarvoor hij werkte. Jeroen wordt gevraagd zijn plek in te nemen bij het eeuwenoude Ordo Entia, dat de balans tussen de menselijke wereld en de mythische wereld in stand houdt. Ondanks de afkeuring van zijn moeder neemt hij de uitnodiging aan. Daar ondervindt hij dat de wereld die hij kent slechts een klein deel is van de werkelijke wereld.


Zwaar verliefd – Chantal van Gastel

18138256

Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z’n drieën, maar ik weeg in mijn eentje net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.

Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?


Op het spel – Karen Rose

37640374

Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert speciaal agent Kate Coppola zich maar al te goed dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Haar collega Decker Davenport ontdekt dat er ook tieners worden misbruikt voor webcamseks en de twee slaan de handen ineen om de zaak op te lossen. Hun onderzoek naar het grimmige netwerk wordt met het uur moeilijker en gevaarlijker. Terwijl Kate en Decker naar elkaar toe groeien, is de dader systematisch bezig alle sporen te wissen. Hij is nietsontziend, zelfs als dat betekent dat mensen uit de weg geruimd moeten worden. Elke minuut telt…


Nu is mijn vraag aan jullie: Welk boek moet ik in januari lezen en waarom? Of van welk boek willen jullie graag een recensie? Laat het me weten.

Eén gedachte over “ Mijn oneindige TBR-stapel (#5)

  1. Het boek van stof…hiervan zou ik graag een recentie lezen want hij staat ook op mijn lijstje om eventueel te lezen maar ik twijfel enorm…

Geef een reactie